Contact
0485-382803
VacaturesBekijk nu ons gave filmpje!
0485-382803 VacaturesBekijk nu ons gave filmpje!
VacaturesBekijk nu ons gave filmpje! De Heksenboom
0485-382803

Restaurant De Heksenboom

Genieten van culinaire verwennerij te midden van de natuur!

De Heksenboom, een stijlvol ingericht restaurant in de vorm van een boerenhoeve, is gelegen aan de rand van de Staatsbossen van Sint Anthonis (nabij Boxmeer). Vanuit deze prachtige landelijke omgeving komt u in een gezellige ambiance terecht, met een restaurant, (vergader)zalen, open haard, terras met speeltuin en binnenspeelgelegenheid.

De Heksenboom is een gezellig, gemoedelijk en Bourgondisch restaurant gelegen tussen Nijmegen, Venlo en Eindhoven! Iedereen kan bij ons binnenlopen! Binnenwippen na een lange wandeling en opwarmen met een warme kop chocomel bij de open haard (ook uw hond is welkom)? In de zomer op het terras genieten van één van de acht speciaalbieren (van de tap) terwijl de kinderen spelen in de ruime tuin met speelgelegenheid? Sfeervol met z’n tweetjes bij kaarslicht dineren in Brabant? ...Schuif maar lekker aan!

Wist u dat u bij De Heksenboom terecht kunt voor:

Op onze pagina activiteiten/arrangementen vertellen we u er graag meer over! Wenst u liever iets anders? Neem contact met ons op en we bespreken graag de diverse mogelijkheden!

De Heksenboom... Schuif maar lekker aan