Contact
0485-382803
VacaturesBekijk nu ons gave filmpje!
0485-382803 VacaturesBekijk nu ons gave filmpje!
VacaturesBekijk nu ons gave filmpje! De Heksenboom
0485-382803
Terug

Arrangementen

Arrangementen

Heksenboom BBQ-grill

Heksenboom BBQ-grill

Houdt u ook zo van braden en grillen, maar wilt u een keer wat anders? Probeer dan nu samen onze nieuwe Heksenboom BBQ-grill.

Verder lezen →
 

Maak je eigen Heksensoep

Geniet met elkaar van het ‘Heksensoep-arrangement’ en maak, aan tafel, je eigen soep. Wij maken de door jou gekozen soep gereed, waarna je deze, aan tafel, vult met de door jouw gewenste ingrediënten. Tijdens het arrangement ontvang je onbeperkt 2 soorten ovenbrood, ... Verder lezen →

 

Wandelen onder leiding van een IVN-gids of boswachter

Bent u op zoek naar een leuke invulling van een familiedag, bedrijfsfeest, buurtdag, dagje uit met vrienden? Ga dan op stap met één van de IVN-gidsen of boswachters! In samenspraak met u maken we graag een dagvullend programma, waarbij u bijvoorbeeld welkom geheten wordt met een ... Verder lezen →

 

(Kinder) High Tea in Brabant

(Kinder) High Tea in Brabant

Geniet gedurende een 2 uur durend arrangement van onbeperkt koffie/thee en een etagère gevuld met heerlijke Petit Fours, sandwiches en vers fruit. De etagère is o.a. gevuld met: - Macarons (Frans gevulde amandelkoekjes) - Petit four - Cupcake (verschillende ... Verder lezen →

 

Proeverij arrangement

Wilt u er even een middag lekker tussenuit en genieten van heerlijke kleine hapjes? Of wilt u uw gasten tijdens een feestavond of receptie culinair verrassen met drankjes en (kleine) hapjes?

Verder lezen →
 

High Beer

High Beer

Geniet van de heerlijke speciaal bieren van onze tap in combinatie met een lekker hapje.

Verder lezen →
 

Babyborrel

Wat is er nu mooier om uw babyborrel te ' vieren' te midden van de natuur? Geniet voor of na de bevalling van een babyborrel in De Heksenboom en laat u verwennen met verschillende hapjes en drankjes.

Verder lezen →
 

Buffet

De Heksenboom biedt families, vriendengroepen, verenigingen en bedrijven een 3- of 4-gangen buffet. Geniet van diverse koude en warme vlees- en visgerechten, stokbrood, sausjes, soep en een heerlijk dessert. Het buffet is geheel naar uw wens samen te stellen!

Verder lezen →
 

Zakelijke arrangementen

Vanwege de schitterende ligging, direct bij de entree van de Staatsbossen, is De Heksenboom een ideale gelegenheid om het zakelijke met het aangename te combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zakenlunch of -diner te midden van het groen? Even uw gedachten opzij zetten en in een ... Verder lezen →

 

Koffietafel 'basis'

Bij De Heksenboom heeft u de mogelijkheid om samen met uw gezelschap te genieten van een heerlijke koffietafel. De Heksenboom biedt een 'basis' koffietafel, maar ook een 'koffietafel de luxe'.

Verder lezen →
 

Koffietafel de luxe

Bij De Heksenboom heeft u de mogelijkheid om samen met uw gezelschap te genieten van een heerlijke koffietafel. De Heksenboom biedt een 'basis' koffietafel, maar ook een 'koffietafel de luxe'.

Verder lezen →