Contact
0485-382803
0485-382803
De Heksenboom
0485-382803
Terug

Nieuws

Op 28 april 2021 openen wij ons terras weer!

Na bijna 6,5 maand gesloten te zijn geweest, zijn we blij u vanaf 28 april 2021 weer te mogen verwelkomen op ons terras. We begrjipen dat de genomen versoepelingen van het kabinet risico's zijn, maar ons terras is meer dan ruim genoeg om iedereen op voldoende afstand van elkaar weer heerlijk te laten genieten van al onze hapjes en drankjes! Daarnaast hebben wij diverse maatregelen genomenm om u veilig te kunnen laten genieten. Wij hebben er weer zin in!!!

Vanaf 28 april 2021 gelden de volgende voorwaarden:
-een reservering is verplicht. Reserveer zoveel mogelijk vooraf uw tafel voor een lunch. Een lunch is t/m 17.00 uur te bestellen. De Heksenboom is geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Reservering ter plaatse is ook mogelijk, echter afhankelijk van de beschikbaarheid.
-wij mogen maximaal 50 personen ontvangen. Reserveer daarom tijdig! Reserveer bij voorkeur via het contactformulier.
-op het moment van aankomst dient u zich te melden bij de desk, uw handen te desinfecteren waarna onze medewerkers u begeleiden naar een tafel. U bent verplicht plaats te nemen aan een tafel.
-alle tafels en stoelen staan op voldoende afstand, waardoor een ieder veilig kan borrelen en lunch.
-per tafel mogen er maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens aan één tafel plaatsnemen. Bent u een gezin en bent u met meer personen? Vanzelfsprekend hebben wij ook dan een grotere tafel voor u beschikbaar.
Een ieder heeft zijn reden en vraagt om een uitzondering v.w.b. het aantal personen per tafel. Wij zijn, na in totaal zo'n 9 maanden gesloten te zijn geweest in de afgelopen periode, blij dat we weer open mogen en zullen de door de overheid opgelegde spelregels hanteren. Wij willen heel graag open blijven! Wij kunnen dan ook geen uitzonderingen maken v.w.b. het aantal personen per tafel.
-bij aankomst vragen wij u om de corona gezondheidscheck, maar zijn wij ook verplicht uw gegevens te registreren.
-indien u gebruik wenst te maken van de toiletten, bent u verplicht in ons restaurant een mondkapje te dragen.


 


← Terug naar het overzicht