Contact
0485-382803
0485-382803
De Heksenboom
0485-382803
Terug

Nieuws

Nieuw: smakelijke wandeling: Het Blokje om!

Samen met Koffiehuus Ons Moe & De 3 Burgemeesters nodigen wij u van harte uit voor 'Het Blokje om'!
Een prachtige wandelroute met genoeg te smikkelen voor onderweg. De routekaart is verkrijgbaar bij één van onze startpunten (Koffiehuus Ons Moe of De Heksenboom).

De kosten bedragen € 17,- inclusief route, kop koffie/thee met huisgemaakte appeltaart, verse kop soep en luxe belegd broodje. De route is ca. 8,5 km lang. Het Blokje Om is te wandelen op zaterdag en zondag, bij droog weer, vanaf 11.00 uur. Tot gauw!

U dient vooraf te reserveren via info@heksenboom.nl, vol = vol. Bij uw reservering zien we graag de volgende informatie tegemoet:
-naam en telefoonnummer
-aantal personen
-waar wenst u te starten (bij De Heksenboom in Sint Anthonis of bij Koffiehuus Ons Moe in Oploo; ongeacht de startlocatie ontvangt u bij De Heksenboom koffie met huisgemaakte appeltaart, bij De 3 Burgemeesters een kop heerlijke soep en bij Koffiehuus Ons Moe een vers belegd broodje) ?
-op welke datum wenst u de route te lopen (mogelijk op zaterdag en zondag)?
-hoe laat wenst u te starten (mogelijk vanaf 11.00 uur) ?

Het Blokje Om is op zaterdag 20 en zondag 21 februari 2021 geheel volgeboekt. Ook zondag 28 februari a.s. is inmiddels geheel volgeboekt. Voor zaterdag 27 februari 2021 zijn er nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Reserveer snel!

Tot gauw!

 
Nieuw: smakelijke wandeling: Het Blokje om!

← Terug naar het overzicht