Welkom

Van harte welkom op de website van de geheel vernieuwde Heksenboom! Wij hopen u door middel van onze website nieuwsgierig te hebben gemaakt voor een bezoek aan ons restaurant. U bent van harte welkom! Schuif maar lekker aan!

Reserveren zeer aanbevolen!
Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u van harte aan te reserveren! Met name in de weekenden en tijdens feestdagen is reserveren noodzakelijk! Graag tot ziens in De Heksenboom!

De Heksenboom... Schuif maar lekker aan

De Heksenboom, een stijlvol ingericht restaurant in de vorm van een boerenhoeve, is gelegen aan de rand van het groen. Vanuit deze prachtige landelijke omgeving komt u in een gezellige ambiance terecht, met een restaurant, (vergader)zalen, keuken, kinderspeelhoek en een speciale natuurruimte. De Heksenboom is gezellig, gemoedelijk en echt van alle markten thuis! Iedereen kan bij ons binnenlopen. Binnenwippen na een lange wandeling? Sfeervol met z'n tweetjes uit dineren?.. Schuif maar lekker aan!

Heerlijke gerechten...

Bezoekers van ons restaurant kunnen genieten van overheerlijke hapjes en drankjes, verrassende tussendoortjes en van de maar liefst acht bieren 'op de tap'. Dineren wordt een feest met de smaakvol samengestelde menukaart. U kunt voortaan ook uitstekend lunchen. Of wilt u 'alleen maar' gewoon een lekkere kop koffie?.. Schuif maar lekker aan!

Kinderen

Kinderen hoeven zich hier nooit te vervelen. Ze kunnen volop naar buiten om te ravotten. We halen de natuur ook naar binnen in de speciale kinderruimte. En ook op onze menukaart is er voor elk wat wils. Zeg nou zelf, een pannenkoek is toch altijd weer een feest? En wat doet u intussen?.. Schuif maar lekker aan!

Iets te vieren?

Voortaan kunt u bij De Heksenboom ook terecht voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft of bijeenkomst van uw vereniging! Wie wil nou niet zijn verjaardag vieren in zo'n groene omgeving?.. Schuif maar lekker aan!

Vergadering en zakelijke bijeenkomsten

Tot slot bent u ook voor het houden van een vergadering bij De Heksenboom aan het juiste adres. De Heksenboom beschikt over vergaderzalen en moderne techniek om uw presentatie te ondersteunen. Tussendoor serveren wij u graag onze lekkere drankjes en gerechten...!

Is uw medewerker al vele jaren bij u in dienst? Dient u door pensioen afscheid te nemen van één van uw medewerkers? Wilt u een bedrijfsborrel organiseren? Wilt u een presentatie of beurs organiseren? Ook dat is mogelijk in De Heksenboom. Schuif maar lekker aan!

Nieuwe arrangementen en activiteiten


© Restaurant De Heksenboom | Algemene voorwaarden | Realisatie: Holiday Media